کسی را که به تو شنا یاد داد، غرق مکن.
خوش آمدید - امروز : دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵
خانه » آشپزخانه » طرز تهیه آبجو خانگی از دلستر
افزایش تضمینی ممبر کانال تلگرام
آیا میدانید تبلیغات در کانال بهترین روش بازاریابی و فروش محصولاتتان است ؟ آیا میخواهید در عرض یک روز 100 هزار عضو کاملا ایرانی و فعال داشته باشید ؟ آیا میخواهید در عرض 1 روز مشتریان خود را 100 برابر کنید؟ صد در صد رایگان و بدون نیاز به تبلیغات بوده و با کرک نرم افزار پولی 850 دلاری توسط ما کرک شده است انجام می شود. صد در صد ساده بدون نیاز به تخصص در کامپیوتر ، برنامه نویسی و هر چیز دیگری فقط نصب میکنید و اسم کانل را وارد می نمایید. نیازبه تمدید نداشته و با یکبار خرید قابل استفاده است . آپدیت نیز بصورت اتوماتیک می شود و به راحتی میتوانید نسخه های جدید را رایگان داشته باشید. اعضا صد در صد ایرانی و فارسی زبان می باشند . اعضا صد در صد فعال و آنلاین می باشند . قابلیت اضافه کردن بانک شماره های تماس . صد در صد تضمینی پایدار و همیشگی بدون ایجاد مشکل از سمت تلگرام و بلاک شدن . و بسیاری از قابلیت های دیگر کســب در آمــــد میلیونی داشته باشید!

قیمت: 10.000 تومان

توضیحات بیشتر

طرز تهیه آبجو خانگی از دلستر

طرز تهیه آبجو خانگی از دلستر

چند هزار سال پیش در مصر باستان از نوعی نوشیدنی تحت عنوان آب جو استفاده می شد و هم زمان با آن ، مصرف یک نوشیدنی با همان خصوصیات که البته از ارزن تهیه می شد ، درمیان قبایل آفریقائی رواج پیدا کرد. به تدریج این نوشیدنی الکلی در تمان نقاط دنیا رایج و در همه کشور ها تولید شد. پیش از انقلاب نوع الکی ماء الشعیردر ایران تولید می شده است.

پنج شنبه ۲۳( آپریل) روز آبجو بود و به این خاطر نتیجه تحقیقات روی آبجو و اثرات نوشیدن آن منتشر شده است. این تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن آبجو دست کم دارای ۲۰ نکته مثبت می باشد. که قبل از طرز تهیه با هم آنها را مرور می کنیم:

۱٫ آبجو، ضد سکته قلبی
۲٫ آبجو، ضد لخته شدن خون
۳٫ آبجو، ضد فشار خون
۴٫ آبجو، ضد دیابت
۵٫ آبجو، دوای حافظه
۶٫ آبجو، محافظ استخوان
۷٫ آبجو، طولانی کننده عمر
۸٫ آبجو، ضد اسهال
۹٫ آبجو، ضد استرس
۱۰٫ آبجو ضد سنگ کلیه و مثانه
۱۱٫ آبجو، داروی بی خوابی
۱۲٫ آبجو ضد سرطان
۱۳٫ آبجو، دوست پوست
۱۴٫ آبجو ضد سرماخوردگی
۱۵٫ آبجو، مفید برای خانم های حامله
۱۶٫ آبجو، شربت اشتها
۱۷٫ آبجو، دوای ترش کردن معده
۱۸٫ آبجو، دافع تشنگی
۱۹٫ آبجو، کلید لاغری
۲٫ آبجو زیبا کننده مو

در آخر اینکه با تمام اینها نوشیدن هرگونه نوشیدنی الکلی اگر با اعتدال همراه نباشد ، به الکلیسم می انجامد که ضایعه ای بسیار بزرگ است.
نوشیدن مشروب در سنین پایین لطمات خطرناک و جبران ناپذیری به سلولهای مغز ، اعصاب و اعضای گوارشی وارد می کند.

مواد و وسایل مورد نیاز:
۶ عدد دلستر با هر طعمی که می خواهید (دلستر خیلی بهتر است که بهنوش باشد)
۴ لیوان سر ریز شکر (ترجیحا شکر بسته بندی به خاطر نداشتن گرد و خاک)
۲ قاشق غذا خوری مخمرنان برای فرآیند تخمیر( می توان از نانوایی یا عطاری تهیه کنید ) (ترجیحا بسته بندی )
ظروف : (تشت یا قابلمه بزرگ ، قیف ، لیوان ، ملاقه ، قاشق و…. )
سشوار برای خشک کردن وسایل

روش تهیه:
این کار باید خیلی تمیز انجام شود پس دستهای خود را به خوبی می شوریم و سپس خشک می کنیم.

تمام وسایل را خوب شسته و تشت (که باید طرفیت ۱۰ لیتر را داشته باشد) را پس از شستن با آب جوش هم شستشو می دهیم و سپس با سشوار خوب خشک میکنیم.

دلسترها را در تشت خالی می کنیم و میگذاریم کف دلستر ها کمی بخوابد سپس ۴ لیوان شکر را به آرامی به آن اضافه کرده و به وسیاه ملاقه به آرامی و خوب هم می زنیم . باید آن قدر محلول را هم بزنیم تا مطمئن شویم که تمام شکر حل شده است.

در یک لیوان تا نصفه آب جوشیده (نه آب جوش ، به حدی که دست را نسوزاند) می ریزیم . دو قاشق مخمر را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا حل شود ( مخمر ها اگر بر روی آب می آیند باید هم بزنیم که ته نشین شوند )

نکته: اگر آب زیاد داغ باشد ممکن است مخمرها فعال نگردند و کشته شوند و در اینصورت عملیات تخمیر صورت نگیرد.

محلول مخمر را می گذاریم ۲۰ دقیقه بماند ، سپس آن را داخل تشت یا قابلمه ریخته و هم می زنیم ( مخمر را که اضافه میکنید کمی رنگ محلول تغییر میکند که طبیعی است.

برای نگهداری از آبجو ، بهترین حالت استفاده از بطری ۱٫۵ یا ۲٫۲۵ لیتری نوشابه های گازدار است چون قابلیت بالایی در تحمل فشار گاز دارند، در غیر این صورت از بطری خود دلسترها استفاده میکنیم . پس به هیچ وجه نمی توانیم از ظروفی مانند بطری های آب معدنی و… استفاده کنیم چون نمی توانند فشار را تحمل کنند.

محتوای تشت یا قابلمه را به کمک لیوان وقیف به آرامی داخل بطری ها می ریزیم تا حدی که سرشان به اندازه ی یک بند انگشت خالی بماند که اصطلاحا هد اسپیس گفته می شود . باز هم تاکید می شود دستی که به محلول می خورد، تشت یا قابلمه و ظروف نگهداری و قیف و لیوان باید خوب شسته شده باشند.

پس از ریختن محلول داخل بطری ها در آنها را نمی بندیم . بطری ها را در حالی که درشان باز است در مکانی نسبتا گرم (حدود ۳۰ تا ۴۰ درجه سانتی گراد) ، مثلا با فاصله از شوفاژ یا بخاری می گذاریم. باید حواسمان باشد که ذرات خارجی و آلودگی ها وارد بطری ها نشوند. مثلا گذاشتن بطری ها در کارتن ایده ی خوبی است. در ضمن بطری ها نباید بیشتر از حد مجاز گرم شوند پس باید آنها را از بخاری یا شوفاژ فاصله داد.

پس از گذشت ۲۴ ساعت محلول داخل بطری ها کف می کند و از آن بیرون می زند عملیات تخمیر شروع شده ممکن است محلول زودتر از ۲۴ ساعت کف کنند. به هر حال باید ۲۴ ساعت صبر کنیم ، سپس اطراف درها را با پارچه ی تمیزی پاک کرده و در آنها را محکم می بندیم.

وقتی در بطری ها را محکم بستیم دیگر گازی تولیدی نمی تواند از آنها خارج شود. آبجوها باید حداقل ۱۰ روز بمانند تا آماده شوند. ممکن است در دمای بالا آبجو ها ظرف یک هفته برسند و یا ممکن است این اتفاق در دمای پایین ۲۰ روز طول بکشد. اما باید توجه داشت که نباید به منظور آماده شدن سریع تر آبجو ها آنها را بیش از حد گرم کنیم و به منبع گرما نزدیک کنیم زیرا احتمال انفجار بطری ها در این صورت بالا می رود اما بعد از گذشت چند روز در صورتی که در فصل گرم قرار نداشتید مس توانید از حمام آب گرم نیز استفاده کنید باز هم تاکید میشود که بیش از حد نباید بطری ها گرم شوند.

در هفته ی اول تخمیر آبجوها باید هر روز به بطری ها سر بزنیم و گاز آنها را خارج کنیم . این کار باید به گونه ای صورت بگیرد که به هیچ عنوان هوا وارد بطریهای آبجو نشود (خیلی خیلی مهم). زیرا در این صورت آبجوها ترش خواهند شد. به این منظور روزی یک بار در بطری ها را شل می کنیم تا گاز آنها کم شود. این کار را چند بار انجام می دهیم و اجازه نمی دهیم کف آبجو به در بطری برسد و خارج شود تا فشار گاز درون بطری کم شود. بطری ها به دلیل وجود فشار بسیار زیاد احتمالا ورم خواهند کرد و سطح آبجو در آنها پایین می رود. ولی ورم کردن بطری ها نگرانی بابت انفجار آنها به وجود نمی آورد و تنها خطر از جانب در بطری ها است که ممکن است در اثر باز و بسته شدن زیاد هرز شوند یا شل بسته شده باشند. ولی به هر حال اگر به بطری ها سر نزنیم مخصوصا در دو روز اول بطری ها مطمئنا منفجر خواهند شد . دقت کنید ترس از انفجار بطری ها نباید باعث شود که در آنها را زیاد باز و بسته کنیم. هر ۲۴ ساعت یک بار کافی است ( ولی در ۲ روز اول بهتر است این کار را پس از گذشت ۱۲ ساعت بکنیم)

این نکته مهم را هم به خاطر داریم که در طول عملیات هواگیری در بطری ها به هیچ وجه نباید کاملا باز شود یا هوا بکشد.

پس از گذشت حدود ۱۰ روز وقتی بطری ها را هوا گیری می کنیم متوجه می شویم که مثل دفعات قبلی هنگام انجام این کار , مخمرهایی که ته ظرف رسوب کرده اند بلند نمی شوند . اصطلاحا لرد آبجو نمی جوشد , حالا آبجو ها رسیده اند. در آنها را باز کرده، یک قاشق غذاخوری شکر داخل هر یک ریخته و آنها را درون یخچال می گذاریم . ( برای ریختن شکر باید حتما دو نفر باشید زیرا به هنگام اضافه کردن شکر , وقتی شکر را اضافه میکنید آبجو به شدت می جوشد , پس یک نفر باید شکر را اضافه کرده و نفر بعد خیلی سریع درب آبجو را ببندد , در غیر اینصورت آبجو میجوشد و میریزد و زحمت هایتان به هدر میرود چرا که بخش زیادی از آن به هدر رفته است)

خوب است آبجوها قبل از باز کردن در بطری حدود یک هفته در دمای عادی بمانند تا جا بیافتند. ولی این زمان نباید بیشتر از یک هفته شود چون ممکن است خراب شوند.

این آبجو بین ۸ تا ۱۵ درصد الکل خواهند داشت. همچنین گاز آن خیلی بیشتر از آبجو کارخانه ای است، بهتر است پس از ریختن آنها در لیوان کمی یخ به آنها اضافه کنیم و بگذاریم چند دقیقه بمانند که گاز آنها کم شود.

این آبجو را با هر طعمی که میخواهید میتوانید تهیه و تخمیر کنید . اما از طعم های فوق العاده خوشمزه آن میتوان به لیمو و توت فرنگی و هلو اشاره کرد.

نوش جان

منبع: anispic.r98.ir

فروش ویژه ست سارافون و دامن شلواري نيلوفر
این اولین بار است که یک ست سارافون و دامن شلواري در اینترنت در فروشگاه سبز گستر ارائه می شود. ست سارافون ودامن شلواري نيلوفر با طراحی دقیق و هنرمندانه و هماهنگی کامل رنگ ها
روش خرید: برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.

قیمت: 45.000 تومان

برای افزودن روی شکلک کلیک کنید

SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurse
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است